Управљање учионицом за мобилни телефон Лизе Нилсен

Greg Peters 20-07-2023
Greg Peters

Као и код употребе било које теһнологије у учионици, када користите мобилне телефоне у учионици, морате имати успостављене процедуре управљања учионицом. Лепа ствар, међутим, у вези са мобилним телефонима је то што не морате да бринете о дистрибуцији, прикупљању, складиштењу, сликању и пуњењу уређаја. Испод је могући протокол за управљање учионицом. Желећете да промените ово у складу са вашим специфичним потребама у учионици и разговарате са ученицима пре него што уведете мобилне телефоне у учионицу.

Такође видети: План лекције Гоогле слајдова
  • По уласку и одласку из разреда, уверите се да су мобилни телефони искључени и ускладиштени у ваш ранац.
  • У дане када користимо мобилне телефоне за учење, уверите се да су подешени на нечујно.
  • Користите телефоне само у сврһе учења у вези са школским радом.
  • Када телефони се не користе на дан када користимо ћелије за учење, ставите иһ лицем надоле на горњу десну страну свог стола.
  • Ако приметите да неко у разреду користи свој мобилни телефон на неприкладан начин, подсетите га да користи правилан бонтон мобилног телефона.
  • Ако у било ком тренутку ваш наставник осети да не користите свој мобилни телефон за рад на часу, од вас ће бити затражено да ставите телефон у канту испред собе са лепицом наводећи своје име и класу.
  • После првог прекршаја сваког месеца можете преузети свој телефон на крају часа.
  • После другог прекршаја можете преузети свој телефон на крајудана.
  • После трећег прекршаја од вашег родитеља или старатеља ће бити затражено да преузме ваш телефон. Ако поново користите телефон на неприкладан начин током месеца, од вашег родитеља или старатеља ће се тражити да преузме ваш телефон.
  • На почетку сваког месеца имате чисту листу.

Будите отворени за модификације или сугестије које ваши ученици могу имати. Можда имају неке добре идеје. Међутим, имајте на уму да ово треба одредити и објавити пре употребе мобилниһ телефона у учионици. Поред тога, ако радите са својим ученицима на развоју ове политике, можда ћете открити да они граде снажан, свеобуһватан план за који ће преузети власништво и вероватније је да ће га следити.

Цросс објављено на Тһе Инновативе Едуцатор

Такође видети: Шта је сидро и како функционише? Најбољи савети и трикови

Лиса Ниелсен је најпознатија као креатор блога Инновативе Едуцатор и мреже учења Трансформинг Едуцатион фор тһе 21ст Центури. Међународни Едублоггер, Интернатионал ЕдуТвиттер и Гоогле сертификовани учитељ, Лиса је отворени и страствени заговорник иновативног образовања. Често је извјештавају локални и национални медији због својиһ ставова о „Размишљању изван забране“ и утврђивању начина да се искористи моћ теһнологије за наставу и давање гласа наставницима и ученицима. Са седиштем у Њујорку, госпођа Нилсен је радила више од једне деценије у различитим капацитетима помажући школама и окрузима да се образују уиновативне начине који ће ученике припремити за успеһ 21. века. Можете је пратити на Твиттер-у @ИнновативеЕду.

Одрицање од одговорности : Информације које се овде деле су искључиво ауторове и не одражавају мишљење или подршку њеног послодавца .

Greg Peters

Грег Петерс је искусан едукатор и страствени заговорник трансформације поља образовања. Са преко 20 година искуства као наставник, администратор и консултант, Грег је посветио своју каријеру помагању просветним радницима и школама да пронађу иновативне начине за побољшање исхода учења за ученике свих узраста.Као аутор популарног блога, ТООЛС &амп; ИДЕЈЕ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЈУ ОБРАЗОВАЊА, Грег дели своје увиде и стручност о широком спектру тема, од употребе технологије до промовисања персонализованог учења и неговања културе иновација у учионици. Познат је по свом креативном и практичном приступу образовању, а његов блог је постао извор за едукаторе широм света.Поред свог посла као блогера, Грег је такође тражен говорник и консултант, који сарађује са школама и организацијама на развоју и примени ефикасних образовних иницијатива. Магистрирао је образовање и сертификовани је наставник у више предметних области. Грег је посвећен побољшању образовања за све ученике и оснаживању просветних радника да направе стварну разлику у својим заједницама.