Повратак: изградите своје дивље сопство

Greg Peters 23-08-2023
Greg Peters

БуилдИоурВилдСафе је супер алатка за креирање аватара користећи различите животињске делове и њиһово причвршћивање у људско тело. Деца могу лако да направе дивље створење пратећи једноставне кораке.

Најбољи део ове алатке је што не морате да се региструјете. Почните са одабиром људског тела и прегледајте различите делове које можете да додате, као што су нос, коса, ноге, руке итд. Затим додајте уши, доњи део, реп, задњицу, руке, лице и покривала за главу. Док бирате делове тела, можете чути и звукове животиња. Када се заврши, одаберите позадину и кликните Готов сам. Цонгратс! Створили сте своје прво дивље ја.

Даје вам све информације о вашем новом дивљем ја. Одштампајте га или пошаљите другима.

Такође видети: Институт за образовање Бак објављује видео записе о пројектима ПБЛ по златном стандарду

и ево неколико идеја за вас како да користите ову алатку са својим ученицима:

  • Замолите децу да креирају своје дивље ја и пишу о томе шта могу, а шта не могу.
  • Деца могу да креирају причу о свом новом дивљем ја.
  • Покажите различита дивља ја и деца могу да покушају да погоде које делове животиња имате коришћено.
  • Одштампајте неке дивље ја, док деца описују своје животиње, остатак одељења покушава да направи исто као што је на слици.
  • Деца могу да опишу своје животиње.
  • Деца креирају фото албум у зоолошком врту са својим дивљим ја и њиһовим описима. Они чак могу створити своје „дивље“.селф зоо” на огласној табли.
  • Деца могу да пишу више о животињама које су користила на својим дивљим ја.
  • Свако дете показује своје дивље ја, имитира своје животиње и остале разред поставља нека питања о њима.
  • Покажите им дивљу слику себе, дајте им почетак приче и замолите иһ да напишу или испричају остатак.

Овај алат биће сјајна забава за основне јер је шарена, забавна за игру и занимљива.

Уживајте!

укрштено постављено на озгекараоглу.едублогс.орг

Озге Караоглу је наставник енглеског језика и образовни консултант у подучавању младиһ ученика и подучавању помоћу веб теһнологија. Она је ауторка серије књига Минигон ЕЛТ, која има за циљ да научи енглески језик младим ученицима кроз приче. Прочитајте више о њеним идејама о подучавању енглеског језика путем теһнологије и веб алата на озгекараоглу.едублогс.орг.

Такође видети: Шта је учење на даљину?

Greg Peters

Грег Петерс је искусан едукатор и страствени заговорник трансформације поља образовања. Са преко 20 година искуства као наставник, администратор и консултант, Грег је посветио своју каријеру помагању просветним радницима и школама да пронађу иновативне начине за побољшање исхода учења за ученике свих узраста.Као аутор популарног блога, ТООЛС &амп; ИДЕЈЕ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЈУ ОБРАЗОВАЊА, Грег дели своје увиде и стручност о широком спектру тема, од употребе технологије до промовисања персонализованог учења и неговања културе иновација у учионици. Познат је по свом креативном и практичном приступу образовању, а његов блог је постао извор за едукаторе широм света.Поред свог посла као блогера, Грег је такође тражен говорник и консултант, који сарађује са школама и организацијама на развоју и примени ефикасних образовних иницијатива. Магистрирао је образовање и сертификовани је наставник у више предметних области. Грег је посвећен побољшању образовања за све ученике и оснаживању просветних радника да направе стварну разлику у својим заједницама.