Povratak: izgradite svoje divlje sebe

Greg Peters 23-08-2023
Greg Peters

BuildYourWildSafe je super alat za stvaranje avatara pomoću različitih životinjskih dijelova i njihovo pričvršćivanje na ljudsko tijelo. Djeca mogu lako stvoriti divlje stvorenje slijedeći jednostavne korake.

Najbolji dio ovog alata je to što se ne morate prijaviti. Počnite s odabirom ljudskog tijela i pregledajte različite dijelove koje možete dodati kao što su nos, kosa, noge, ruke itd. Zatim dodajte neke životinje uši, zadnjicu, rep, stražnjicu, ruke, lice i pokrivala za glavu. Dok birate dijelove tijela, možete čuti i zvukove životinja. Kada je gotovo, odaberite pozadinu i kliknite Gotov sam. svaka čast! Stvorili ste svoje prvo divlje ja.

Vidi također: Što je Powtoon i kako se može koristiti za podučavanje?

Daje vam sve informacije o vašem novom divljem ja. Ispišite ga ili ga pošaljite drugima.

Vidi također: Discovery Education Science Techbook Recenzija od Tech&Learninga

i evo nekoliko ideja za vas kako koristiti ovaj alat sa svojim učenicima:

  • Zamolite djecu da stvore svoje divlje ja i napišu o tome što mogu, a što ne mogu učiniti.
  • Djeca mogu stvoriti priču o svom novom divljem ja.
  • Pokažite različita divlja ja i djeca mogu pokušati pogoditi koje životinjske dijelove imate korišteno.
  • Ispišite nekoliko divljih ja, dok djeca opisuju svoje životinje, ostatak razreda pokušava stvoriti istu kao što je na slici.
  • Djeca mogu opisati svoje životinje.
  • Djeca stvaraju album fotografija zoološkog vrta sa svojim divljim ja i njihovim opisima. Mogu čak stvoriti vlastitu “divljinu”.self zoo” na oglasnoj ploči.
  • Djeca mogu napisati više o životinjama koje su koristila na svom divljem ja.
  • Svako dijete pokazuje svoje divlje ja, oponaša svoje životinje i ostalo razred postavlja neka pitanja o njima.
  • Pokažite im divlju sliku sebe, dajte im početak priče i zamolite ih da napišu ili ispričaju ostatak.

Ovaj alat bit će odlična zabava za osnovce jer je šaren, zabavan za igru ​​i privlačan.

Uživajte!

cross-posted at ozgekaraoglu.edublogs.org

Özge Karaoglu je učiteljica engleskog jezika i obrazovni savjetnik za poučavanje mladih učenika i poučavanje s tehnologijama temeljenim na webu. Autorica je serije knjiga Minigon ELT, koja ima za cilj poučavanje engleskog jezika mladim učenicima kroz priče. Pročitajte više njezinih ideja o podučavanju engleskog jezika pomoću tehnologije i web-alata na ozgekaraoglu.edublogs.org.

Greg Peters

Greg Peters iskusan je pedagog i strastveni zagovornik transformacije područja obrazovanja. S preko 20 godina iskustva kao učitelj, administrator i konzultant, Greg je svoju karijeru posvetio pomaganju nastavnicima i školama u pronalaženju inovativnih načina za poboljšanje ishoda učenja za učenike svih uzrasta.Kao autor popularnog bloga, TOOLS & IDEJE ZA TRANSFORMACIJU OBRAZOVANJA, Greg dijeli svoje uvide i stručnost o širokom rasponu tema, od iskorištavanja tehnologije do promicanja personaliziranog učenja i poticanja kulture inovacije u učionici. Poznat je po svom kreativnom i praktičnom pristupu obrazovanju, a njegov je blog postao glavni resurs za edukatore diljem svijeta.Osim svog rada kao bloger, Greg je također tražen govornik i konzultant, surađujući sa školama i organizacijama na razvoju i provedbi učinkovitih obrazovnih inicijativa. Magistar je obrazovanja i certificirani nastavnik u više predmetnih područja. Greg je predan poboljšanju obrazovanja za sve učenike i osnaživanju edukatora da naprave stvarnu razliku u svojim zajednicama.