Следење на моето присуство: пријавување преку Интернет

Greg Peters 02-10-2023
Greg Peters

Иако повеќето дигитализирани училишта имаат интегриран систем за посетување, малите училишта можат да го направат тоа сами со MyAttendanceTracker Online. Софтверот не само што ги складира сите податоци за присуство во облакот, туку може да се користи и за снимање на оценките на ученикот. Постојат училишни, одделенски и класни табли за брза проверка и наставниците можат да испраќаат домашна е-пошта, текстуални пораки или пораки во апликацијата за отсуство или пропуштена училишна работа. Најдобро од сè, тоа е бесплатно.

Повеќе: MyAttendanceTracker.com

Greg Peters

Грег Питерс е искусен едукатор и страстен застапник за трансформирање на полето на образованието. Со повеќе од 20 години искуство како наставник, администратор и консултант, Грег ја посвети својата кариера да им помогне на воспитувачите и училиштата да најдат иновативни начини за подобрување на резултатите од учењето за учениците од сите возрасти.Како автор на популарниот блог, TOOLS & ИДЕИ ЗА ТРАНСФОРМИРАЊЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО, Грег ги споделува своите увиди и експертиза за широк спектар на теми, од користење на технологијата до промовирање на персонализирано учење и поттикнување култура на иновации во училницата. Тој е познат по неговиот креативен и практичен пристап кон образованието, а неговиот блог стана извор на интерес за едукаторите ширум светот.Покрај неговата работа како блогер, Грег е исто така баран говорник и консултант, кој соработува со училишта и организации за да развие и имплементира ефективни образовни иницијативи. Тој е магистер по образование и е сертифициран наставник во повеќе предметни области. Грег е посветен на подобрување на образованието за сите студенти и зајакнување на едукаторите да направат вистинска разлика во нивните заедници.