Novi početni komplet za nastavnike

Greg Peters 03-10-2023
Greg Peters

Čestitamo i dobrodošli u podučavanje! Na početku vašeg profesionalnog putovanja, Tech & Learning je tu da vas podrži iskustvom i stručnošću našeg tima i savjetnika, koji imaju dosta vremena pred razredom radeći ono što vi namjeravate učiniti. Znamo da to može biti zastrašujuće i pomalo zastrašujuće, ali mi smo tu da vam pomognemo da uspijete s ovim novim početnim kompletom za nastavnike.

Kako bismo pomogli u izgradnji vašeg alata za podučavanje, nudimo ovaj asortiman resursa koji se redovito ažurira, savjete i savjete od obrazovnih stručnjaka kao što ste vi za korištenje edtech-a, implementaciju digitalnih alata, navigaciju tehnologijom u učionici i pristup podučavanju u cjelini.

Također razmislite o pridruživanju Tech & Zajednica za učenje na mreži ovdje , gdje možete podijeliti povratne informacije o našim člancima i sudjelovati u raspravama s drugim nastavnicima.

Profesionalni razvoj

5 savjeta za nove Učitelji - Postavljanje pitanja i davanje slobodnog vremena među savjetima su koje veterani i nagrađivani edukatori nude novim učiteljima.

11 Edtech savjeta za nove učitelje - Savjeti kako bi pomogli novim učiteljima da implementiraju digitalne alate u svoje učionice i nastavu.

5 načina poučavanja s ChatGPT-om - Načini za učinkovito poučavanje s ChatGPT-om i izbjegavanje zlouporabe tehnologije kod učenika.

5 savjeta za Google učionicu od njenih programera - GoogleVoditelj proizvoda u učionici i voditelj projekta adaptivnog učenja u Googleu dijele savjete za korištenje popularnog sustava za upravljanje učenjem.

6 savjeta za Google Scholar od njegovog sukreatora - Google Scholar može biti odličan alat za učitelja i njihovih učenika. Evo kako to najbolje iskoristiti.

5 Edtech knjiga koje bi svaki novi i iskusni učitelj trebao pročitati - Ove edtech knjige podržavaju profesionalno učenje za nastavnike u svim akademskim područjima i razredima.

10 učinkovitih praksi online učenja - Kako se pripremiti za učinkovito učenje na daljinu i na daljinu.

5 ljetnih ideja za profesionalni razvoj - Ljeto je savršeno vrijeme kako biste iskoristili izvrsna učenja i imali dovoljno vremena da to učenje primijenite u praksi u svom planiranju za sljedeću školsku godinu.

Najbolja mjesta za profesionalni razvoj edukatora - Profesionalni razvoj je stalan proces za svakog edukatora. Traženje najboljih načina za prenošenje znanja učenicima i praćenje najnovijih trendova u učenju od ključne je važnosti.

Kako postati Google certificirani edukator - Googleov certificirani edukator nudi priliku učiteljima da steknu praktičnu PD dok stječu značku kojom pokažu svoju edtech stručnost.

Pružanje daljinskog PD-a i modeliranja za nove učitelje - Strategije za podršku novim učiteljima s tehnologijom dok se snalaze u ovimnaporna vremena i učenje na daljinu.

4 lekcije učenja na daljinu - Usprkos izazovima, učenje na daljinu promijenilo je učenje uživo na bolje, kaže jedan pedagog iz Kansas Cityja.

Kako pisati jednostavnim jezikom za podučavanje - Korištenje jednostavnog jezika za školske web stranice i obiteljsku komunikaciju učinkovit je način da se osigura razumijevanje, posebno kada je uključen prijevod.

7 stvari koje treba znati o tome kako biti Online učitelj - Online učitelji trebaju biti otvoreni za učenje nove tehnologije i biti uzbuđeni da daju individualizirane povratne informacije učenicima.

Izgaranje nastavnika: prepoznavanje i smanjenje - Znakovi izgaranja nastavnika uključuju emocionalna iscrpljenost, depersonalizacija i osjećaj da više niste učinkoviti u svom poslu. Važno je slušati te osjećaje i unijeti promjene.

Pohađao sam CASEL-ov online SEL tečaj. Evo što sam naučio - CASEL-ov novi online SEL tečaj traje 45-60 minuta i pruža mnogo informacija na učinkovit način.

Class & Upravljanje razredom

5 savjeta za razgovor s tinejdžerima ovisnicima o društvenim mrežama - Razgovor s tinejdžerima ovisnicima o društvenim mrežama zahtijeva susret s njima na mjestu gdje komuniciraju, prema Nicole Rice, autorici Govori li vaš tinejdžer? Ne, ali oni šalju poruke, slikaju i TikTok

Angažman u učionici: 4 savjeta učenika za učitelje - četiri učenikadijele svoje savjete za nastavnike koji žele stvoriti zanimljivije i dojmljivije razrede.

5 savjeta za implementaciju aktivnog učenja - Aktivno učenje pruža načine za angažiranje vaših učenika bez potrebe za preinakom načina na koji poučavate.

Razvojni način razmišljanja: 4 načina da ga implementirate u razred - Razvojni način razmišljanja djeluje za određene učenike u određenim slučajevima, ali nastavnici bi trebali biti oprezni kada ga primjenjuju.

Razbijanje mita o stilovima učenja - Ideja da različiti učenici imaju različite stilove učenja prožima obrazovanje, ali kognitivni znanstvenici kažu da nema dokaza da stilovi učenja postoje.

3 načina na koje & Vaši učenici mogu koristiti mikroproduktivnost - Rastavljanje velikih zadataka na manje, lakše za dovršiti može uštedjeti vrijeme i pomoći nastavnicima i studentima da se pozabave zastrašujućim projektima.

Implementacija autentičnog istraživačkog istraživanja u nastavi - Autentično istraživačko istraživanje pruža priliku za učenje temeljeno na stvarnosti.

Kako riješiti pucnjavu u školi sa svojim razredom - Ključno je slušati učenike i osigurati siguran prostor za dijeljenje njihovih briga kada se raspravlja o pucnjavi u školi.

Najbolji primjeri iz prakse za poučavanje o traumi - Dok je skrb o traumi dio mnogih terapijskih planova školskih savjetnika, učitelji svakodnevno viđaju učenike pa je često je potrebno prihvatiti i iskoristiti traumuinformirani pristupi nastavi.

5 lekcija za učitelje od Teda Lassoa - Kako optimistični nogometni trener oblikuje dobro ponašanje za učitelje.

5 savjeta za podučavanje od trenera i edukatora koji Nadahnuti Ted Lasso - Košarkaški trener i učitelj matematike Donnie Campbell, jedna od inspiracija za Teda Lassoa Jasona Sudeikisa, dijeli svoje strategije za inspiriranje mladih u učionici i na terenu.

5 načina da privučete nevoljke čitatelje - Kako tehnologija i izbor učenika mogu pomoći u angažiranju nevoljkih čitatelja.

Web stranice, aplikacije & Digitalni alati

Najbolji alati za nastavnike - Ako ste tek počeli podučavati ili želite naučiti više o digitalnim alatima za nastavnike kao što su Zoom, TikTok, Minecraft, Microsoft Teams ili Flipgrid - - i sve povezane aplikacije i resursi -- evo odakle započeti. Obuhvaćamo osnovne značajke za svaki od njih, plus pružamo savjete kako biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo.

Edtechovi planovi lekcija - Dizajnirani da pruže predložak za implementaciju specifičnih popularnih digitalnih alata u vašu nastavu i učionicu, ovi besplatni planovi lekcija uključuju Flip, Kahoot!, Wakelet, Boom Cards, TikTok i mnoge druge.

Google Education Tools & Aplikacije - Google učionica je najpopularniji digitalni alat u obrazovanju, zbog svoje cijene (besplatne!) i mnoštva aplikacija i resursa koji su s njime jednostavni za korištenje. Punoškolski sustavi oslanjaju se na njega zbog njegove pristupačnosti, jednostavnosti korištenja i fleksibilnosti.

Najbolje YouTube stranice i kanali za obrazovanje - Savjeti za sigurno gledanje i kanali usmjereni na obrazovanje koji će vam pomoći da iskoristite fantastične besplatne obrazovne videozapise koje nudi YouTube.

Top Flipped Classroom Tech Tools - Flipped edukatori podijelili su svoje omiljene resurse za svoje flipped učionice.

Sites za provjeru činjenica za učenike - Studentska istraživačka mjesta i aplikacije koje su sigurne i nepristrane , a specijalizirani su za razotkrivanje tvrdnji i pružanje objektivne, istražene analize.

Prvi dan nastave: 5 Edtech alata koji mogu učiniti zanimljivijim - Ove interaktivne aplikacije pomoći će vašim učenicima da budu aktivni i angažirani dok upoznaju vas, jedni druge i što mogu očekivati ​​ove godine.

Vidi također: Tri najbolje 3D olovke za obrazovanje

Najbolja mjesta i resursi za podršku LGTBQ+ studentima - Procjenjuje se da gotovo dva milijuna američkih mladih u dobi od 13- 17 se identificiraju kao lezbijke, homoseksualci, biseksualci ili transrodne osobe. Ovi učenici su pod relativno visokim rizikom da postanu mete nasilnika, nasilja—pa čak i da počine samoubojstvo.

Najbolji digitalni ledolomci - Lakoća u novu školsku godinu uz zabavne i privlačne digitalne ledolomce.

Tech & Favoriti Learning Reader-a - Ovi vrhunski Tech & Članci o učenju istražuju najnovije ideje, resurse i alate za nastavnike i učenike.

UčiteljTehnika & Uređaji

Najbolja stolna računala za učitelje - nabavite ultimativno stolno računalo usmjereno na obrazovanje koje je idealno za učitelje.

Najbolja prijenosna računala za učitelje - nabavite najbolje prijenosno računalo za učitelje u nastavi i za učenje na daljinu.

Najbolji tableti za učitelje - Vrhunski tableti za učitelje u nastavi i za učenje na daljinu.

Najbolje priključne stanice za prijenosna računala za učitelje - Nabavite idealnu priključnu stanicu za prijenosna računala za učitelje koji rade između nastave na daljinu i predavanja u učionici.

Najbolje web kamere za učitelje - najbolje web kamere za obrazovanje, bilo za učitelje ili studente, može napraviti razliku.

Najbolja prstenasta svjetla za nastavu na daljinu - Stvorite savršeno osvjetljenje za video nastavu kako biste pružili najbolje iskustvo učenja na daljinu.

Najbolje slušalice za učitelje - Najbolje slušalice za učitelje u situacijama učenja na daljinu mogu značajno utjecati na kvalitetu lekcije.

Najbolje torbice za prijenosna računala za učitelje - Najbolje torbice za prijenosna računala za učitelje mogle bi ponuditi slobodu kretanja bez žrtvovanja tehnologije.

Najbolji hardver za učitelje - Računala, monitori, web kamere, slušalice i drugi edtech hardver za vašu osobnu ili online učionicu.

Edtech savjeti & Rješavanje problema

Kako mogu uživo prenositi nastavu? - Prenositi nastavu uživo lakše je nego ikad prije, a evo što trebate znatida počnete odmah.

Kako mogu emitirati lekciju na zaslonu? - Screencast je u biti snimka zaslona vašeg računala -- i vas -- sa audio naracijom na vrhu .

Kako mogu stvoriti YouTube kanal? - Ako želite stvoriti YouTube kanal za svoj razred, ovo je sve što trebate znati.

Kako podučavati kao utjecajan - Učenici provode sve više vremena na mreži, tako da korištenje digitalnih alata za uspješno uključivanje i obrazovanje može biti korisno.

Zašto moja web kamera i mikrofon ne rade? - Web kamera i mikrofon ne rade? Ovako se možete pokrenuti.

Zašto ne mogu ispisivati ​​sa svog računala? - Ako ste pitali zašto ne mogu ispisivati ​​sa svog računala, vrijeme je da odahnete jer vam otkrivamo sve što trebate znati.

Kako mogu produžiti punjenje baterije prijenosnog računala za cijeli školski dan? - Ako ste pitali 'Kako mogu Produžim punjenje baterije prijenosnog računala?', došli ste na pravo mjesto.

Korištenje virtualne stvarnosti (VR) za poboljšanje postojećih lekcija - Virtualna stvarnost može poboljšati obrazovna iskustva i moćan način za poticanje angažmana učenika.

Podučavanje VR lekcije: 5 pitanja koja treba postaviti - Prije poučavanja VR lekcije ili AR lekcije, nastavnici bi si trebali postaviti neka pitanja.

Kako besplatno postaviti virtualnu ili proširenu stvarnost u školama - Dok su relativno nove tehnologijemože izgledati skupo i složeno u početku, bilo koje može biti vrlo dostupno.

Prikazivanje filmova & Videozapisi u razredu - Korištenje filmova, dokumentaraca i videoisječaka može biti dobar način za produbljivanje lekcija i izgradnju angažmana, ali postoje zamke koje treba izbjegavati.

Videopredavanja: 4 savjeta za učitelje - Stvaranje kratkih i privlačnih videopredavanja za učenike rastući je trend u obrazovnim institucijama.

4 savjeta za organiziranje školskih webinara - Webinari bi trebali biti što interaktivniji i omogućiti ruke -na praksi.

Najbolje prakse Zoom/video konferencije - Istraživači sa Sveučilišta Stanford i Sveučilišta u Göteborgu otkrili su da oni koji gledaju u kameru drugi sudionici Zoom/video konferencije gledaju povoljnije .

Vidi također: Nadogradite svoju KWL ljestvicu u 21. stoljeće

Stvaranje Roblox učionice - Stvaranjem Roblox učionice, učitelji mogu pružiti prilike za suradnju, kreativnost i više.

Greg Peters

Greg Peters iskusan je pedagog i strastveni zagovornik transformacije područja obrazovanja. S preko 20 godina iskustva kao učitelj, administrator i konzultant, Greg je svoju karijeru posvetio pomaganju nastavnicima i školama u pronalaženju inovativnih načina za poboljšanje ishoda učenja za učenike svih uzrasta.Kao autor popularnog bloga, TOOLS & IDEJE ZA TRANSFORMACIJU OBRAZOVANJA, Greg dijeli svoje uvide i stručnost o širokom rasponu tema, od iskorištavanja tehnologije do promicanja personaliziranog učenja i poticanja kulture inovacije u učionici. Poznat je po svom kreativnom i praktičnom pristupu obrazovanju, a njegov je blog postao glavni resurs za edukatore diljem svijeta.Osim svog rada kao bloger, Greg je također tražen govornik i konzultant, surađujući sa školama i organizacijama na razvoju i provedbi učinkovitih obrazovnih inicijativa. Magistar je obrazovanja i certificirani nastavnik u više predmetnih područja. Greg je predan poboljšanju obrazovanja za sve učenike i osnaživanju edukatora da naprave stvarnu razliku u svojim zajednicama.